Треньора на Еди Алварес: Конър Макгрегър може да нокаутира всеки, включително и Флойд Мейуедър младши

conor

Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ) влезе в историята на UFC след като стана първия боец шампион в две теглови категории едновременно, след като победи с технически нокаут Еди Алварес на UFC 205 в неделя.

Треньора на Алварес, Марк Хенри коментира евентуалния боксов двубой между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър младши ( 49 – 0, 26 КО ). Припомняме, че през последните няколко месеца усилено се говори, че Макгрегър и Мейуедър ще се срещнат на боксовия ринг.

“ Вие не може просто да научите някой да удря по – такъв начин. Това изисква много специфични техники – въртене на тялото, вкарване на рамото, въртене на китката. Това е просто талант, какъвто се ражда веднъж на сто години. Мисля, че Конър е благословен от Господ с него. Преди мача между Конър и Еди, аз много се съмнявах, че той може да направи нещо в боксов двубой срещу Мейуедър. Но моето мнение се промени. Мисля, че този пич може да нокаутира Мейуедър. Не се шегувам.

Не знам това колко време би му отнело, но определено мисля, че Макргегър може да нокаутира всеки. Има толкова много малки детайли, които са от значение. Вие трябва да наклоните тялото си леко напред и да го завъртите в подходящия момент. Също така трябва да имате усет и за дистанцията. Конър усеща дистанцията. Ударът може да бъде на няколко сантиметра от лицето му, но той не би дръпнал назад главата си, защото знае, че няма да бъде ударен. Така че много пъти, той просто леко се отръпва и след това нанася контраудар, който е много бърз и точен. Това, което той прави, е просто невероятно. „

floid

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

 1. Иво ноември 17, 2016 2:17 pm  Отговор

  Не спряха да си правят реклама на гърба на Флойд тия ммаци първо Ронда която като срещна боксьорка и начупи каската сега и тоя паляк. Ако Конар беше толкова добър боксьор щеше да е боксьор където са многото пари а не да стане ммаец

 2. Митко ноември 17, 2016 3:48 pm  Отговор

  Флойд да покачи малко категорията и да се срещне със Генади Головкин да го видим колко е добър.

  • Ивелин ноември 17, 2016 7:51 pm  Отговор

   И Флойд и Генади ще натрошат зурлата на прехваления ММАбоец и да го приземят на земята.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.