Треньора на Дионтей Уайлдър го подготвя за непредсказуемия Тайсън Фюри
Според треньорът на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, Джей Дис, неговият боксьор ще бъде готов за всичко, което Тайсън Фюри ще направи в предстоящата им битка.

Уайлдър и Фюри ще проведат двубой на 1 декември в „Стейпълс център“ в Лос Анджелис.Въпреки че Дионтей Уайлдър в фаворит в битката, Дис и Уайлдър остават съсредоточени върху сблъсъка.

“ Тайсън Фюри е като кубчето на Рубик. Но кубчето на Рубик има своето решение. Фюри е много разностранен боксьор, който може да се движи на ринга, да се боксира и да се бие от различни дистанции. Той има пълен набор от боксови умения и на всичко отгоре е силен психичесхи, „ каза опитният треньор.

“ Най- трудната част от подготовката за битката срещу Тайсън Фюри, е, че дори самия той не знае точно какво ще направи на ринга. Той може да се боксира с обратен гард, с ортодоксален гард, мръсно или чисто. Работим за да бъдем готови за всички тези неща.

Дионтей имаше фантастичен тренировъчен лагер и разполагахме с наистина добри спаринг-партньори. Фюри е висок боксьор, но атлетичността го прави толкова нестандартен. Вярвахме, че е по-добре да работим с по-малко на брой боксьори, които са атлетични и по-ниски от Фюри, отколкото с повече, които са високи и вдървени като статуи.

И Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри са много атлетични, интелигентни и с много неудобни стилове, но щом битката се разгори, ще стане напечено. Не трябва да мигате или да ходите до тоалетната, чипсът може да почака, защото трябва да внимавате всяка секунда от битката.

Всичко е в наши ръце, но знам, че Дионтей е човекът, който ще се справи с Тайсън Фюри. Дионтай Уайлдър е най-подходящият човек да застане на върха в бокса и тази е първата стъпка към това. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *