Треньора на Джошуа: Антъни все още не е разкрил своя потенциал напълно

Треньорът на световният шампион на WBA ( супер ), IBO и IBF в тежка категория Роб Макракън вярва, че Джошуа – който за пръв път е сложил ръкавици на 18-годишна възраст, все още се развива.

Специалистът разкри, че неговият подопечен се учи както от легенди от миналото, така и от най- добрите съвременни боксьори.

“ Не мисля, че Ей Джей е разкрил своя потенциал напълно, „ каза Макракън. “ Всички боксьори преминават по определен път – начало на кариерата, среда и край. Той е все още в средата и се радва на този момент. Средата на една кариера е най-добрият период, в който току-що започвате да осъзнавате, че сте наистина добри в това, което правите,

Ние гледаме стари боксьори, но не искам да кажа твърде стари, а тези, които се боксираха преди двадесет, тридесет години. Ние анализираме битките на Джордж Foreman, Ивендър Холифийлд и се опитваме да използваме някои неща от тези легендарни боксьори.

Знам, че Холифийлд отстъпва физически на Ей Джей, но някои негови комбинации могат да бъдат отбелязани. Също така наблюдаваме активните боксьори, винаги може нешо да се научи. Да, Антъни Джошуа е специален, но винаги има възможност да се учи от най-добрите боксьори и точно това се опитваме да направим, „ каза Макракън.

Антъни Джошуа ще проведе обединителен двубой с шампиона на WBO Джоузеф Паркър утре на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(10)_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *