Треньора на Джоузеф Паркър: Тайсън Фюри е най- доброто нещо, което трябваше случи на тежка категория

Кевин Бари, треньор на Джоузеф Паркър ( 23 – 0, 18 КО ), смята, че днешните шампиони и топ претенденти в тежка категория дължат много на бившия шампион Тайсън Фюри ( 25 – 0, 18 КО ). Треньора е уверен, че Тайсън е необходим на бокса, а Паркър и много други трябва да благодарят на британеца за това, че вдъхна живот в кралската дивизия.

“ Тайсън Фюри е една от големите личности в бокса и той се превърна в най- доброто нещо, което трябваше да се случи на тежка категория. След победата си над Кличко, всички отново започнаха да следят и да говорят за тази дивизия. Той отвори вратата за толкова млади боксьори, като Джоузеф Паркър, Анди Руиз и Хюи Фюри.

Искам да похваля Петър Фюри да работата му с двама боксьори, които имат напълно различни характери. Мисля, че след такъв опит, Питър може да стане чудесен психолог. Аз съм отдавна в спорт и знам, че няма двама еднакви атлети, особено в психическо естество, всеки един от тях е различен. Всеки по свой начин разбира и отговаря на ситуациите, „- каза Кевин Бари.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. ludmil май 14, 2017 1:51 pm  Отговор

    Това е точно така. Никой не познава Уайлдър в Америка, нито Джошуа. Така че техния двубой няма как да е нивото на Головкин – Канело. Но всички познават Тайсън. Така че за Джошуа е по- добре да победи този дебел наркоман, отколкото старец на прага на пенсия или непознат боксьор, който се бие само в задния си двор:)) хаха Парите са в двубой срещу Тайсън. И да разпределението на наградния фонд със сигурност ще бъде 50 – 50 в двубоя с Джошуа. Няма как да бъде 80- 20 както някой си написа:)

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *