Треньора на Джордж Сейнт Пиер се съмнява в неговото завръщане в октагона
През ноември миналата година Джордж Сен Пиер триумфално се завърна в октагона, като победи шампиона на UFC в средна категория Майкъл Биспинг. За съжаление обаче на феновете това завръщане на канадския боец може да се окаже единственото. Дългогодишният му треньор по бразилско джиу- джицу Джон Данахър се съмнява, че феновете отново ще могат да видят легендата в октагона, и вината за това ще бъде преди всичко здравословното му състояние.“ Никой не знае дали Джордж ще се бие отново, защото всичко се свежда до здравословното му състояние. ДЖСП има проблеми с червата. Той трябва да се изправи срещу едно от най-големите предизвикателства, тъй като червата… Това е тази част от тялото ви, която не контролирате. Иначе не изпитвам никакво съмнение, че Джордж би се бил с Уудли.

Тайрън Удли е отличен шампион. Знам, че той получава много негативи по свой адрес. Този човек е много, много талантлив. Тайрън е сериозен съперник. Хората, които го критикуват не разбират разликата между обикновенна и шампионска битка. Шампионската битка, е двубой, чиято основна цел е победата, а за това всички средства са позволени. Това е първото нещо, което трябва да знаете “ каза Данахър.

Джордж Сейнт Пиер оваканти шампионската си титла на UFC в средна категория, след като беше диагностициран с колит и канадеца осъзна невъзможността да се върне бързо в клетката.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *