Треньора на Головкин: Няма никакво напрежение върху Генадий да нокаутира Канело на всяка цена
Ейбъл Санчес, треньор на световния шампион на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBC в средна категория Генадий Головкин, не усеща никакво напрежение върху своя подопечен да нокаутира Канело Алварес в реванша им. Въпреки намерението на Алварес за ранна победа, Санчес не очаква да види някакви сериозни промени от страна на боксьорите.

“ Няма напрежение върху Генадий да нокаутира Канело на всяка цена. Мисля, че и двамата са много опитни боксьори и няма да искат да поемат излишни рискове. Те ще направят това, което считат, че е необходимо, за да победят. Ние ще дадем своите инструкции, но те ще са на ринга и те ще са тези, които ще са изложени на риск в дадена ситуация.Няма да видите, някой от двамата да е направил някаква радикална промяна на тактиката си. Канело се е бил по различен начин, но драматично промени бокса си за първата битка и загуби. Головкин никога не е била Руслан Проводников или Брендън Риос, които излизат на ринга и летят напред, без да поглеждат назад, както по принцип и Алварес. Затова не мисля, че ще видим нещо различно в битката, „ каза Санчес.

Реванша между Генадий Головкин и Канело Алварес ще се проведе на 5 май, въпреки че организаторите все още не са взели решение за мястото на което ще се проведе събитието.

https://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin-fight%20(8)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *