Треньора на Головкин: Нека в лагера на Канело Алварес си мислят, че Генадий остарява

Ейбъл Санчес, треньор на световния шампион на WBC / WBA / IBF в средна категория ( до 72, 6 кг ) Генадий Головкин (37-0, 33 КО), смята, че шампиона на WBO в лека средна категория ( до 69, 9 кг ) Саул “ Канело “ Алварес (49-1-1, 34 КО) ще направи грешка, ако смята, че ГГГ е остарял и е станал по- уязвим.

“ В лагера на Канело си мислят, че Головкин остарява и става по- слаб. Оставете ги да мислят така. Всеки има собствено мнение. Мисля, че срещата на Головкин с Дани Джейкъбс връхна увереност в Golden Boy. Знам с кого тренирам в залата. И това няма да бъде за тях същия двубой като с Чавес.

Канело може да удря тежко, той има бързи ръце. Той е на ринга по-спокоен и уверен, отколкото беше преди една година. Той изглежда по- силен психически, също, “ – каза Санчес.

“ Що се отнася до нашата подготовка, ние ще започнем тренировъчен лагер през юли. Той ще бъде по- лек, отколкото при подготовката за двубоя с Дани Джейкъбс. Защото трябваше да проведем спаринги с по- едри момчета. Тогава се проляха повече пот и сълзи. Но Канело е по- дребен, така че ще бъде по- лесно. “


=================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *