Треньора на Велаескес: Франсис Нгану може да нокаутира Кейн
Хавиер Мендес, треньор на бившият шампион на UFC в тежка категория Кейн Веласкес, коментира предстоящия двубой на своят боец срещу Франсис Нгану.Срещата между Веласкес и Нгану ще оглави турнира UFC on ESPN 1, който ще се проведе на 17 февруари в „Talking Stick Resort Arena“ във Финикс, Аризона, САЩ.


„Може ли Кейн да го победи? Разбира се. Може ли той да отнесе Нгану? Определено. Възможно ли е човек, който удря като шибан влак, да нокаутира Кейн? Да. Така че работата ми е да бъда много внимателен с такъв съперник. Нгану е твърде силен, има много тежък удар и изглежда, че самоувереността му се върна.

Известно време изглеждаше така, сякаш той воюва със себе си. Мисля, че от прекалено самоуверен, той се превърна в прекалено неуверен, но сега той е уверен в себе си. Най-накрая той намери равновесие и затова вярвам, че ще се изправим пред най-опасната версия на Нгану. Един удар ще промени всичко.

Но за него е лошо, че ще се бие с Кейн Веласкес. Това е лоша новина за него. Той ще се срещне с най-универсалния боец ​​с най-добрата кондиция. Според мен с най-добрият боец ​​в историята. И този път Кейн ще го докаже,“ каза Мендес.


Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *