Треньора на Биспинг: Келвин Гастелум е по- опасен от Сейнт Пиер в стойка

https://metrouk2.files.wordpress.com/2017/09/538148302.jpg?w=598#038;h=498&crop=1

Треньорът на Майкъл Биспинг по ударна техник Джейсън Парило сподели мнението си за бъдещия съперник на своя боец – Келвин Гастелум. Срещата между Биспинг и Гастелум ще се проведе на 25 ноември на турнира UFC в Шанхай.

“ Според мен Келвин е по-опасен от Джордж. Майкъл не е един от онези бойци, които могат само да нанасят удари и веднага да се опитват да проведат тейкдаун, затова напълно вярно, двубоят ще се проведе най-вече в стойка, и в този аспект, Келвин представлява по-голяма заплаха, отколкото Джордж.

Всъщност всеки боец ​​е опасен. Ако боецът има две ръце, два крака и диша, тогава е опасен. Трябва да внимаваме за всеки противник, но също и да подкрепяме боеца си и да поддържаме позитивно отношение. Знам, че Майкъл е в състояние да победи Келвин Гастелум. Знам, че Майкъл бе в състояние да победи Джордж Сейнт Пиер. Искрено вярвам, че Майкъл щеше да победи Джордж, ако срещата беше достигнала четвъртия рунд.

Майкъл е световен шампион и той може да се бие с всеки човек на планетата. Единственият въпрос е колко готов да се бие. Може би това да е проблем. Но имам чувството, че той е напълно фокусиран върху тази битка и иска да се реваншира за последното си поражение. Ние ще отидем там, за да спечелим „, каза Перило пред MMA Fighting.

https://i0.wp.com/d38mhejyl6o6ig.cloudfront.net/583e7e609214e.jpeg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(33)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *