Тони Фъргюсън: Конър Макгрегър използва „манипулиращи кодове“ , за да стигне до върха

https://fightnews.info/img/pages/36514_resize(602-602-4).jpg

Тони Фъргюсън и Конър Макгрегър притежават шампионски пояси на UFC в лека категория. Ирландският боец ​​е голяма звезда, но „Торбалан“ е сигурен, че Конър си е проправил пътят към върха с острия си език, и сравни действията на „Небеизвестния“ с използването на маиипулиращи кодове във видеоигра.

“ Конър използва манипулиращи кодове за да стигне до мястото на което се намира днес. Ако играете видео игра и сте истински геймър, няма да използвате кодове. Вие играете, можете да ви наритат задника, но го правите отново и отново, докато не се постигнете успех. Конър използва езика си за популяризане на кариерата си и този метод се използва от няколко други бойци.

Заех моето място под слънцето с честна работа и не искам никой, който да носи моето бреме, тъй като е много трудно. Казах, че Конър Макгрегър използва манипулиращи кодове. Всеки са толкова притеснени от това, което мислят другите. Спрете, съвземете се. Направете нещо в живота си и оставете тези глупости, “ – каза Фъргюсън.

На 7 април на турнира UFC 223 в Бруклин, Тони Фъргюсън ще се бие с руския боец Хабиб Нурмагомедов, двамата трябва да определят най-добрият боец на промоушъна в лека категория.

https://i2.wp.com/fightnews.info/img/pages/35324_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *