Тони Фъргюсън: Конър? Кой е Конър?
https://thumbor.forbes.com/thumbor/960x0/smart/https%3A%2F%2Fspecials-images.forbesimg.com%2Fdam%2Fimageserve%2F907241844%2F960x0.jpg%3Ffit%3Dscale

Временният щампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън (23-3 ММА) е уверен в победата си над Хабиб Нурмагомедов (25-0 ММА) и вече е съставил план за развитие на кариерата си. Има постоянни слухове, че Конър Макгрегър (21-3 ММА) ще се завърне в октагона, за да се бие с победителя от срещата Хабиб-Тони. Американеца обаче не вижда голямо предизвикателство в такава битка. На среща с журналисти „Торбалан“ каза, че Конър трябва да се погрижи за отглеждането на детето си.

“ Конър? Кой е този? Той не се бие. Той спечели пари и се занимава със собствените си неща. Той трябва да отгледа детето си. Всички искаме това, нали? Конър е повлиял на много бойци и това е добре. Но за постигането на тази ситуация е необходимо много работа. Това не е само говорене. Тежка работа. Необходимо е да си го заслужим. След толкова пари, какво ще направите? Ще се върнете ли в спорта, където трябва да триете кръвта от лицето си? Не. Ще се прогрижете за себе си и ще се занимавате с вашите си неща. Ако искате да наистина да се върнете, добре.Но той не ме интересува, а човекът, който ме чака в следващата битка. Джордж Сейнт Пиер. ако иска доходоносна битка. Трябва да плащаме сметки, да плащаме данъци. Всичко е лесно. Когато подписах в самото начало, зашочнах на 77, 1 кг., а лвка категория беше по принуда. Но ситуацията може да се промени, в полусредна категория имам 12 битки, “ каза Тони.

Битката за шампионската титла на UFC в лека категория между Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов ще се проведе на турнира UFC 223.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *