Тони Фъргюсън: Аз трябва да съм пълноправен шампион, а Хабиб временен шампион
http://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0426%2Fr204501_1296x729_16%2D9.jpg&w=920&h=518&scale=crop&cquality=80&location=origin

Американският боец ​​Тони Фъргюсън заяви, че възстановяването му след операцията на рамото протича успешно, но също така даде да се разбере, че счита себе си за истинският шампион на UFC в лека категория.“ Лекарите ми каза, че ще ми трябват три – шест месеца, но бързо се възстановявам. Когато Хабиб върне задника си в октагона, аз ще се върна. Мисля, че това ще се случи през ноември. UFC обяви, че ми отнема титлата и Хабиб е единственият шампион, но моят екип все още не е получил официално уведомление за това. Все още аз съм истински шампион и не съм губил титлата си. Това е като удар в топките. Или колана ще ми бъде върнат, или ще се бия за него по настоящия договор. Заслужавам това.

Ал Якуинта се представи добре, но Хабиб наистина ли счита, че е спечелил „Супербоул“ , след като победи трета цигулка? Хората се възхищават, но виждам пропуските му. Той изобщо не ме впечатли.

UFC ще направи онова, което иска, както винаги. Въпреки това, да ме лиши от шампионската титла е неуважително. Все още трябва да съм временен шампион. Въпреки че аз би трябвало да съм пълноправен шампион, а Хабиб временен шампион, „ каза Фъргюсън пред ESPN.Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *