Тони Фергюсън: Хабиб е хленчеща кучка и страхливец

toni

Топ претендента на UFC в лека категория Тони Фергюсън (22-3 ММА) за пореден път се изказа изключително остро спрямо Хабиб Нурмагомедов (24-0 ММА).

“ Без да взимам предвид всички други глупости, Хабиб е хленчещa кучка. Нека да хленчи колкого си иска. Докато хората казват, че аз трябва да се бия за пояса, да правя това и това, аз ще продължа да се движа напред. И ще продължа да си върша работата – да обезпечавам семейството си и да си скъсвам задника от тренировки – защото това води до победи и бонуси за най- добрo изпълнение.

Сега имам колко – осем ранни победи в последните си дванадесет битки? Аз съм в серия от девет победи. Какъв ми е рекорда – 22-3? По дяволите, къде е моя шампионски мач? Аз не се оплаквам и не казвам нищо, защото знам, че срещата за титлата сама ще дойде при мен.

Както казах, аз няма да лиша Хабиб от това да си получи заслуженото, той ще бъде ступан от мен. С кой друг той би могъл да се бие? Той иска да се бие за пояса, но Еди Алварес няма да се бие с него. Този пич бяга от мен отдавна.

Баща му първи каза: “ Да, моят син ще се бие с теб, “ и Хабиб побягна на другата страна. Той нарича Конър Макгрегър страхливец, а той бяга от мен, така че аз ще също ще го нарека страхливец “ , – каза Фъргюсън.

В допълнение, американеца каза, че е щял да получи интересен опонент за UFC 208 на 21 януари, но поради факта, че е получил контузия по- време на последния си двубой, мачът е трябвало да бъде отложен за няколко месеца, а ние най- вероятно скоро ще чуем за него.

toni

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.