Тони Белю призна, че би се изкушил да продължи с бокса, ако завоюва четирите титли в полутежка категория
Самообявлия се за аутсайдер Тони Белю не изпитва никакво съмнение, че предстоящия му двубой срещу безспорния световен шампион в тежка категория Александър Усик „трябва“ да бъде последната битка в кариерата му

35-годишният боксьор ще се опита да завюва титлите на WBC, WBA, IBF и WBO на 10 ноември в Манчестър Арена на 10 ноември.Въпреки че ливърпулския боксьор е убеден, че ще победи, той не е напълно сигурен дали това ще бъде последната му битка.

“ Бих искал да кажа така, „ каза Белю. “

“ Аз съм аутсайдер в живота. В крайна сметка никой не очакваше да спечеля онова, което спечелих. Никой не очакваше, че ще мога да постигна онова, което постигнах. И със сигурност никой никога не е мислел, че ще спечеля толкова, колкото спечелих. Но аз спечелих в живота. Приех условията на играта и спечелих. Когато съм вкъщи, между четирите стени, разбирам колко много съм постигнал в живота.

Аз си създадох начин на живот. Няма значение какво ще се случи утре, вече спечелих. Наистина мисля така. И аз съм много, много щастлив от това.

Вероятно съм глупак, след като се съгласих отново да поема този риск. Знаете ли, омъжих се за момичето от мечтите си. И тя не е развълнувана, че ще изляза отново на ринга. Тази битка трябва да е последната в кариерата ми. И честно искам да кажа, че това ще бъде така. Но ще има много примамливи оферти, когато притежавам четирите шампионски колана.

Наистина мисля така. Защото когато имам четири колана, никой няма да ме определи отново за аутсайдер. И знаете ли какво? Струва ми се, че това ще е моментът в който е най-добре да се оттеглите от спорта. Но сега говоря така. А между сега и тогава ще се случат много неща. Така че ще видим какво ще се случи.

Знаете ли, казах нещо за битката с Усик. Сега ще го перифразирам малко: ‘Имам удар и имам купюра.’Той иска да получи нещо от тях и не иска нищо друго. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/tony-bellew%20(3).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *