Тони Белю коментира необичайното сътрудничеството между Дерек Чисора и Дейвид Хей
Тони Белю изрази своето мнение относно решението на близкия си приятел Дерек Чисора да бъде представляван от бившия си съперник Дейвид Хей, човекът, с когото спретна въргал в Мюнхен само преди шест години.

Чисора подписа мениджърски договор с промоутърската компания на Хей „Hayemaker Promotions“.“ Подкрепям „ДелБой“, независимо от онова, което прави. Не очаквах това да се случи, но Дейвид е много проницателен бизнесмен. Повярвайте ми, бях на масата за преговори с него два пъти за нашите битки. Той има много голям опит извън ринга. Просто желая на „ДелБой“ най- доброто и искам да се представи страхотно, а след това да се оттегли от бокса в добро здраве и в добра форма. Ако Дейвид може да му помогне да постигне това, така да бъде. Това е необичайно сътрудническо, което не очаквах, но пожелавам и на двамата успех. „ДелБой“ е мой приятел и това е по-важно от всяка бизнес сделка в света, така че просто му желая всичко най- добро, „ каза Белю.

В момента Тони Белю се подготвя за предстоящата си битка срещу краля в полусредна категория Александър Усик с когото ще се срещне на 10 ноември в „Манчестър Арена“ в Манчестър, Англия.

https://givemesport.azureedge.net/images/18/10/18/02036f64bef3d2b82d13aa96413404ad/690.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *