Тони Белю: Ще се бия с Адонис Стивънсън в полутежка категория и ще го изпратя да спи
Миналата седмица световният шампион на WBC в лека тежка категория Адонис Стивънсън обсъди идеята за втора битка с Тони Белю, който сега се боксира в тежка категория.

Стивънсън нокаутира Белю през 2013 г., когато за последно направи задължителна защита на титлата си. След тази загуба Тони Белю премина в полутежка категория и завоюва колана на WBC, след което ъой реши да премине в тежка категория, за да се бие с Дейвид Хей.Адонис Стивънсън ще се върне на ринга тази събота, за да се срещне с Баду Джак в Канада. Най- съшественият проблем за реванша е разликата в теглото.

Стивънсън е готов да се срещне с Тони Белю в междинна категория, но Белю няма да се бие в категория, по- ниска от лимита за полутежка категория до 90, 7 кг.

“ Той лесно прави 79, 4 килограма, затова мисля, че той говори за тегло от 83-85 кг, но няма да мога да се вместя в тази категория, просто няма да мога да го направя. Той просто иска да направи така, че всичко да бъде в негова полза. Никой не се интересува от него, никой не го познава. Всъщност аз съм най-доброто име в рекорда, редом с Чад Доусън, „ каза Белю.

“ С удоволствие бих го нашамарил, той е единственият, който наистина ме победи, Все още съм измъчван от това поражение и искам да се върна в Канада и да оправя нещата. Ако той иска да се бие с мен в полутежка категория, ще изляза да се бия, и ще го изпратя да спи много по-бързо, отколкото той го направи. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/stevenson-bellew%20(1).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *