Тони Белю: Поветкин трябваше да бъде наказан до живот, а не да се бие с Джошуа
Според Тони Белю предстоящия двубой между Антъни Джошуа и Александър Поветкин не би трябвало да бъде санкциониран заради двете положителни допинг-проби, които руския боксьор даде през 2016 г.

Световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBO и IBF в тежка категория Джошуа ще защитава титлите си срещу Поветкин тази вечер на „Уембли“ в Лондон, Англия.Според Белю, ще настъпи ден, когато използвал забранени стимуланти боксьор ще убие противника си на ринга и тогава всеки боксьор дал положителна допинг-проба никога няма да получава възможност да се боксира.

“ Истински позор е, че тези момчета се връщат и продължат да се бият, „ каза Белю. “ Това не зависи от промоутърите. Това не зависи от никой друг освен от санкциониращите органи, които позволяват на такива боксьори отново да излизат на ринга. Някога някой ще бъде убит от измамник, използвал допинг, за да получи допълнителен предимство пред противника.

Това ще бъде много тъжен ден в историята на професионалния бокс, но в крайна сметка, някой ден това ще се случи. Не знам кога ще се случи и кой ще бъде този боксьор, но се надявам, че след това той ще бъде вкаран в затвора до живот, тъй като това ще е предумишлено убийство. Надявам се, че санкциониращите органи ще вземат някакво решение по въпроса преди да стане прекалено късно.

Александър Поветкин не би трябвало да се бие с Антъни Джошуа. Той не сгреши само веднъж. Той го направи два пъти. Когато един боксьор многократно нарушава правилата, той трябва да бъде наказан завинаги. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/alexander-povetkin%20(2)_5.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

2 коментара

  1. ludmil септември 22, 2018 3:49 pm  Отговор

    Хахах: Тоя стана някой благодарение на голямата си уста. Спомням си го колко смешен беше ори първата си среща с Нейтън Клевърли когато се правеше на интересен преди няколко години. Ако е толкова честен защо не говори за положителна допинг проба на Тайсън Фюрио. Който стана световен шампион с допинг:)) А да вярно, щото е англичанин:)) Комедиант. Дано Усик го нокаутира.

  2. Гошо септември 22, 2018 8:21 pm  Отговор

    Не се спря да прави четки на Джошуа. Наистина е време да му затворят устата.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *