Тони Белю: Нямам шанс да надиграя Усик, трябва да го нокаутирам
Както вчера стана известно на 10 ноември в Манчестър ще се проведе срещата между абсолютния световен шампион в полутежка категория Александър Усик и Тони Бел.

Белю призна, че ще се нуждае от нокаут, за да победи.“ Нямам никакъв шанс да го надиграя, затова ще трябва да го нокаутирам, „ каза Белю. “ И аз ще направя – повярвайте ми. Аз ще нокаутирам Александър Усик през втората половина на битката. Той е невероятен боксьор. Усик все още не е усещал вкуса на поражението, като професионалист и е губил при аматьорите само няколко пъти, като е изиграл повече от 200 битки.

Аз съм провеждал спариниги с него, като аматьор. Той е невероятен. Усик е наистина добър във всички аспекти. Той е страхотен аматьор, но се съмнявам, че той е страхотен професионалист. Това е битка между двама по- дребни боксьори от тежка категория и ще видите битка между страхотен аматьор и добре подготвен професионалист, който може да му посочи пътя.

Това е най-трудната битка в кариерата ми, защото Усик е невероятен боксьор. По отношение на стилът, той е най-лошият ми кошмар, защото е левичар. Той е изключително издръжлив. Усик е малко по-едър от мен, по-млад, по-свеж. Той е истински звяр, с когото никой не иска да се бие. Вярвам, че той е бъдещият световен шампион в тежка категория. Не вярвам, че мога да го победя. Знам, че мога да го направя. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/bellew-usyk_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *