Тони Белю: На 100 % ще победя Паркър, няма начин той да се справи с Джошуа

Бившият шампион на WBC в полутежка категория Тони Белю (29-2-1, 19 КО) би се радвал да се добере до двубой срещу шампиона на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18 KOs). Битката беше обсъдена по-рано през тази година, но Паркър имаше задължение да се бие с Хюи Фюри. И новозеландеца спечели този мач, с решение, преди няколко месеца в Манчестър.

С оглед на гигантите в тежка категория Белю и Паркър са със сходни физически данни, което е причината екипа на британеца да преследва тази битка.

Белю също така не дава на Паркър никакъв шанс да победи шампиона на IBO, IBF, WBA ( супер ) Антъни Джошуа, който според него ще се окаже прекалено силен за новозеландската звезда.

“ Ако Джошуа се добере до Паркър преди мен, царуването на новозеландеца ще приключи. Няма никакъв шанс Паркър да успее да се справи с Джошуа. И аз няма да лъжа, ще се радвам да се срещна с Паркър. Въпреки че в моя екип няма недвусмислено мнение по този въпрос. Но лично аз искам това.

Аз съм на 100% сигурен, че ще победя Паркър. И при това няма да бягам от него и да се боксирам като Хюи Фюри в Манчестър. Фюри показа, че Паркър може лесно да бъде надигран и намиран чисто, но той не работи достатъчно. Паркър намираше Фюри, не много, но достатъчно, за да спечели битката. Фюри беше разочарован, защото ако той беше нанасял повече удари, той можеше да спечели тази битка.

Паркър е името, което всеки иска. Не че не е добър в това, което прави, не го подценявам, нито искам да го обидя. Физиката му обаче няма да му позволи да се съревновава с Джошуа и Уайлдър. Мисля, че той ще победи повечето от другите боксьори в тежка категория. Работата му, брадичката и издръжливостта ще му помогнат да се справи с всеки друг боксьор в дивизията, освен с мен – и може би с Дейвид Хей. Всъщност мисля, че с мощта и бързината си Хей ще нокаутира Паркър. „

https://i0.wp.com/fightnews.info/img/pages/30658_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(120)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *