Тони Белю: На 100% вярвам, че ще победя Александър Усик
Тони Белю (30-2-1, 20 KO) не се притеснява, че е считан за аутсайдер в предстоящата си битка срещу световния шампион на IBF, WBA, WBC и WBO в полутежка категория Александър Усик (15-0, 11 KO).

Битката между двамата ще се проведе на 10 ноември в „Манчестър Арена“ в Манчестър.Белю беше считан за аутсайдер и, когато премина в тежка категория, за да нокаутира на два пъти Дейвид Хей.

Сега той се връща в полутежка категория, надявайки се да сложи край на кариерата си, ставайки абсолютен шампион.

“ Единственото, което мога да кажа е, че от всички опоненти, с които той се е срещал на ринга, аз съм единственият, който не се е страхувал да го погледне в очите. Не се страхувам от него. Аз съм на 100% сигурен, че ще го победя. Нито един от предишните му съперници, не е вярвал в това. Те просто не са вярвали, че ще го победят, докато аз съм достатъчно луд, за да вярвам в това.

Имам повече победи с нокаут, отколкото Александър Усик има мачове. Въпреки факта, той е бивш световен шампион при аматьорите, бивш олимпийски шампион, настоящ абсолютен световен шампион, все пак има неща, с които той не се сблъсквал на професионалния ринг. Тези неща той ще изпита в първия рунд на битката с мен. Усик никога не се е изправял след нокдаун. Усик никога не е получавал сериозна аркада.

Той се върна в битката срещу Майрис Брейдис, защото изоставаше по- точки, но все пак успя да победи. След шестия рунд той губеше 4-2, но след това успя да се върне, защото Брейдис свали крака си от педала на газта и бързо се умори. Но имаше причина той да се умори бързо. Тези момчета не разбират бокса по същия начин, като мен. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew%20(6)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. ludmil октомври 16, 2018 12:17 am  Отговор

    Ако не съм гледал 15-16 мача на Белю, щях да кажа, че е някакъв невероятен стратег, боксов гений:))) Но той просто продава мача.

  2. Найденов октомври 16, 2018 2:48 am  Отговор

    За мен лично в този мач има по малко интрига от Усик – Газиев. Усик постигна всичко в тази категория , наистина всичко. Просто не остана какво още да спечели и кого да победи. Наистина ще буде по- интересно да го видим в тежка ,какво ще прави срещу 2 метровите.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *