Тони Белю: Мислех, че аз съм лош, но Дейвид Хей е още по- лош човек

Световният шампион на WBC в полутежка категория британеца Тони Белю (28-2-1, 18 КО) заяви, че не е очаквал да чуе от бившия световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей (28-2, 26 КО) толкова неприятни думи по свой адрес, и по адрес на екипа си по- време вчерашната скандална прескоференция в Лондон. Припомняме, че по- време на традиционното заставане лице в лице след спречкване Хей удари Белю с ляво кроше в главата.

“ Аз съм отвратен, когато си спомня за удара на Хей и за нещата, които ми каза. Той се приближи твърде близо до мен и аз го отблъснах, така че той да спази дистанция. И тогава той ми нанесе ляво кроше в главата. Той беше твърде развълнуван и много изнервен в момента.

Имаше някои неща, които той каза на пресконференцията, които са извън нормите на разумния диалог. Той обеща да ме изпрати в кома, да лежа в болница. По дяволите, не можете да се шегувате с това. Вие не можете да кажете на някого, че ще го изпратите в болница. Особено сега, когато няколко боксьори са в кома след мачовете си. Това е граница, която вие не трябва да преминавате.

Аз преди си мислех, че съм лош, но Хей е далеч по- лош човек. Той е забравил къде се намира. „

toni

=================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво декември 2, 2016 1:15 am  Отговор

    Хей беше им набрал 🙂 като нахрани мазнюгата Хърн ме спечели отново бях почнал да му се дразня заради Бригс… Накрая викаше на Белю че дълбоко в сърцето си знае че ще загуби 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.