Тони Белю: Крис Юбанк младши трябва да се отдели от баща си, ако иска да постигне напредък

Бившият световен шампион в полутежка категория Тони Белю заяви, че Крис Юбанк младши, трябва да се отдели от баща си и да подобри боксовите си умения, за да се възстанови от поражението, което претърпя от ръцете на Джордж Гроувс в събота вечер.

Белю беше един от многото, които призоваха 28-годишния боксьор, който тренира сам, да се върне в средна категория и да се откаже от услугите на баща си, като се превърне от “ бияч в боксьор “ .

“ Повече от очевидно беше, че Юбанк не получаваше необходимите напътствия в ъгъла си. Той изглеждаше недодялън и като новобранец – слон в стъкларски магазин, „ каза Белю. “ Той е просто бияч, а не боксьор, а този спорт се нарича бокс по някаква причина. Това е изкуство.

Не виждам как Юбанк ще напредне, освен ако не промени нещата драстично. Той също така трябва да се върне в средна категория, защото му липсва ударна мощ за супер средна категория. „

https://i1.wp.com/www.telegraph.co.uk/content/dam/boxing/2018/02/18/TELEMMGLPICT000154698378_trans_NvBQzQNjv4BqvzJnqpVGpnfyf5cbbtTpCV4f0Cz7thBsRaa17oqZtNM.jpeg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(123)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *