Тони Белю: Кел Брук може да победи Ерол Спенс младши, но това няма да бъде лесно

Бившият световен шампион на WBC в полутежка категория Тони Белю ( 29 – 2 – 1, 19 КО ) коментира предстоящата битка между шампиона на IBF в полусредна категория британеца Кели Брук (36-1, 25 КО) и непобедения американец Ерол Спенс младши (21-0, 18 КО), която ще се проведе на 27 май в Шефийлд, Великобритания.
 
“ В действителност, Брук не е по- едър от Ерол Спенс. Видях, че когато двамата бяха застанали лице в лице по време на пресконференцията Спенс изглеждаше по-голям. Ерол е едър боксьор от полусредна категория, като Брук.

Бих искал да видя поне още два двубоя в полусредна категория на Кел, но знам колко трудно е да се поддържа желаното тегло. Минах през това след двубоя си с Адонис Стивънсън. Ако смятате, че ви е трудно да сваляте килограми, тогава трябва да смените категорията. Вие не може да губите битка и след това да казвате, че сте загубил поради прекалено сваляне на килограми.
 
Кел може да спечели тази битка, но ще бъде трудно. Спенс е по- млад и свеж, но на него все още не му се е налагало да се справя със съперници на такова ниво, като Брук, “ каза Белю.

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(93)

Share

коментара
  1. Иво май 19, 2017 1:59 am  Отговор

    Има интрига в тая среща според мен пак ще хвърчи хавлията от ъгъла на Брук ей не оставиха ГГГ да направи един хубав нокаут хората да се радват 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *