Тони Белю: Искам нормален живот и ще го имам

Тони Белю завърши кариерата си в бокса, без угризения и сега иска да потъне в забвение след поражение от безспорния шампион в полутежка категория Александър Усик.

Белю имаше възможността да се превърне в първия британец притежаващ четирите основни световни титли в полутежка категория, но приказката за него свърши, когато беше нокаутиран от Усик в осмия рунд на „Манчрстър Арена“ в събота.

Що се отнася до бъдещето, Белю иска да се отдалечи от светлината на прожекторите.

“ Единственото нещо, което ще кажа е: искам да изчезна, моля ви, оставете ме на мира. Аз просто искам да бъда нормален човек. Никога не съм искал нищо повече от това да съм нормален човек.

Планирам да изпълня публичните си задължения, а след това от 15 ноември ще сменя номера на телефона си и ще го дам само на няколко човека.

Наричате ме Тони Белю. Създадох името Тони Белю, за да може моят старец да се гордее. Казвам се Антъни Белю. Аз съм Тони, когато застана пред камерите. Всички, които ме познават отдавна, ме наричат Антъни.

Тони Белю умря днес, Антъни Белю бе прероден. Искам истински, нормален живот и ще го имам.

Постигнах всичките си най-смели мечти. Казах ви и не съм се ебавал… казах, че съм имал моя миг, имах моя стадион Гудисън Парк (стадионът на футболния отбор Евъртън, на когото Белю е фен и който се намира в родния му град Ливърпул. Не него той завоюва световната титла на WBC в полутежка категория).

Седя тук, загубил, с разбито сърце и пребит, но аз спечелих в живота. Когато бях изгонен от училище, нямах нищо и не знаех какво ще правя.

Тримата ми сина са милионери. Спечелих всяка стотинка удряйки хора в лицето. Никога не съм си представял, че това ще е възможно.

Не бих могъл да изразя цялата си благодарност към моя екип: жена ми, баща ми, майка ми, семейството ми, брат ми. И до голяма степен на тези двама човека (промоутера Еди Хърн и треньора Дейв Колдуел седящи от двете му страни).

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/bellew-LL%20(720x480).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(119)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *