Тони Белю: Искам Андре Уорд
Тони Белю (30-2-1, 20 KO) не вярва, че Андре Уорд (32-0, 16 KO) завинаги се оттеглил от бокса.

В началото на O2 Arena в Лондон, Белю в атрактивен двубой от тежка категория, нокаутира Дейвид Хей в петия рунд.След победата Белю изненада мнозина, като предизвика Уорд, който за последно се би в лека тежка категория.

Има голяма разлика във физиката, а Уорд не се е боксирал, откакто защити титлите си на IBF, WBA и WBO в категория до 79, 4 кг., като отказа Сергей Ковальов през юни 2017 г.

Няколко месеца след тази победа Уорд обяви оттеглянето си от бокса

Но преди да го направи, беше обсъдена битка с Белю в полутежка категория.

Белю иска да се бие с най-добрият боксьор, без значение от тегловата категория (p4p).

“ О, това е много сериозно, той го иска и аз го искам, „ каза Белю пред Скай Спортс. “ Бих искал наистина да се бия с него, Уорд е боксьор на ниво P4P.

Уорд иска да се бие в полутежка или тежка категория, така че ще видим как ще го организираме. Съмнявам се, че той се е отказал от бокса. Той публично заяви, че тренира и провежда спаринги веднъж седмично.

Все още вярвам, че съм най-добрият боксьор в полутежка категория. Оставих категорията като най-добрия боксьор. Но знам, че някои хора няма да се съгласят с това. Много неща трябва да се свършат от гледна точка на бизнеса, битката трябва да има смисъл и да бъде от полза за двамата. Някой първо ще трябва да поработи над нашите хонорари.

Наближаваме края на кариерите си и двамата сме участвали в истински битки, затова трябва да се бием с Уорд.

Вярвам, че мога да го победя по два начина, мога да го надиграя, или да го нокаутирам. Да, знам, че той е майстор на защитата и много опитен боксьор, но мога да свърша работата си на ринга. „

https://fightnews.info/img/pages/39208_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Дидо май 18, 2018 10:47 am  Отговор

    Най-добрият, побеждавал ли е Усик, Гасиев или Бриедис? Има 4-5 колана в категорията, не само 1. Защо си избира опоненти вече приключили с кариерата си, а не се пробва с някой от тези.

    • Георги май 18, 2018 11:36 am  Отговор

      За да вдигне шум и рейтинг. Само дето хората, които разбират от бокс, знаят, че не е кой знае колко атрактивен и класен боксьор. От може би година чета какви тъпотии дрънка, но всичко това е с цел повече слава … нищо интересно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *