Тони Белю: Дейвид Хей е най- голямата “ дива “ в бокса

Световния шампион на WBC в полутежка категория ( + 90, 7 кг ) Тони Белю (28-2-1, 18 КО) обвини бъдещия си съперник бившия шампион в две теглови категории Дейвид Хей ( 28 – 2, 26 КО ), с когото ще проведе двубой в тежка категория ( + 90, 7г ) на 4 март на 02 Арена в Лондон, Англия, че той е разорен и говори за проблемите с него по- време на техните преговори.

“ Ти можеше да се биеш за световната титла в тежка категория, но ще се биеш с мен, “ каза Тони Белю на Дейвид Хей. “ И знаеш ли защо? Заради парите. Ти си разорен.

Ти раздваше билетите за последните си два мача. Ти страдаш, но не искаш да участваш в истински двубой.

Дейвид Хей е невероятен, той сигурно е най- голямата дива, която някога е виждана в бокса. Не можех да повярвам на изискванията, които той имаше по време на преговорите.

За размера на ринга, за това, че той трябва да е седнал преди аз да се появя на прескоференцията. Аз съм изненадан, че той не ме помоли да го занеса до мястото му. „

haye-bellew-6

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво декември 1, 2016 1:37 am  Отговор

    Не знам дали е разорен но Бригс написа че Хей е предложил 2мил. на Браун и той е отказал а след това Хей е отказал същата сума за да се бие с Бригс 😀 Шанън храни яко в истаграм 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.