Тони Белю: Важно е да сте световен шампион на WBO, но това не е толкова важно, колкото да сте боксофис звезда като мен

Тони Белю ( 29 – 2 – 1, 19 КО ) за пореден път изяви желанието си да се бие със световния шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър ( 23 – 0, 18 КО ).

“ Аз удрям отново с дясната ръка след като я счупих срещу “ Фалшивия Хей “ , така че аз съм готов да се бия отново, „ каза Белю за Echo Arena. “ Аз съм най- търсеният боксьор в момента, и може би вторият най- ценен в тежка категория след Антъни Джошуа.

Ще седнем с Еди Хърн тази седмица, за да обсъдим възможностите, които се разкриват пред мен всеки ден. Разговарях с хора от Нова Зеландия след победата на Джоузеф Паркър.

Всички питат ‘ Тони Белю, ако се биеш с Джоузеф Паркър ще станеш ли световен шампион в тежка категория? Отговорът на този въпрос е положителен.

Но солта и пипера трябва да са от моята страна. Всичко трябва да е според моите условия, а не според неговите. Важно е да бъдете световен шампион на WBO, но това не е чак толкова важно, колкото да сте боксофис звезда, каквото съм аз в момента.

Имам толкова много възможности и аз все не знам коя от тях ще избера. “

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. ludmil май 8, 2017 5:07 pm  Отговор

    Очаквам Паркър да бие Белю, дори да го нокаутира, ако не се контузи. Но си признавам, че за първи път искам да видя Уайлдър да се бие с някой. Защото след двуой с него, Белю ще може да прекрати кариерата си, защото ще му бъде трудно да се бие отново след пет = шест месеца в болница:))

  2. Иво май 8, 2017 5:14 pm  Отговор

    На мен ми се гледа Хей Белю 2 пък и там има най много пари за боксофис звездата 🙂 жалко че Пулев не може да се пласира там аз на негово място щях да искам тази среща

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *