Тони Белю: Битката между Джошуа и Уайлдър трябва да продаде 2 милиона PPV

Бившият шампион в полутежка категория Тони Белю счита, че Антъни Джошуа трябва да изчака битка с Дионтей Уайлдър, докато американецът не стана платена звезда в родината си.

“ Дионтей Уайлдър е добър боксьор, въпреки че се различава от обикновения боксьор. Той е силен, необуздан и неортодоксален, но всичко работи в негова полза. Хората си мислят, че той не е толкова добър, от техническа гледна точка, нанася ударите си неправилно, но не си правете илюзия, Уайлдър може да нокаутира всеки боксьор в тежка категория в света в момента с един от мощните си разпиляни удари, „ предупреждава Белю.

“ Сега публиката иска да види битка Джошуа – Уайлдър. Разбирам защо хората са изненадани, че Уайлдър няма да дойде в Кардиф. Е, добре, но той държи на своето и показа, че той също е важен човек, заявявайки, че е световен шампион. В крайна сметка обаче никой не го познава. Невероятно е, че името на шампионът на WBC в тежка категория може да се споменава в Ню Йорк и все още никой не знае кой е Уайлдър. За да се осъществи битка между Джошуа и Уайлдър, и двамата трябва да бъдат разпознаеви. Тази битка трябва да продаде най-малко 2 000 000 платени предавания в Америка. Начинът по- който говори Уайлдър и нокаутите от страна на двамата ще помогнат за превръщането на тази битка в изключително събитие. „

Световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа ще проведе обединителен двубой с шампиона на WBO Джоузеф Паркър тази вечер на „Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф, Уелс.

http://www.worldboxingnews.net/images/PICS/FIGHTERS/2017/UK/bellew-pose-MR.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *