Тони Белю: Аз направих това, което Кличко не успя, ще направя същото с Паркър

Британецът Тони Белю ( 29 – 2 – 1, 19 КО ) се интересува от двубой срещу световният шампион на WBO в тежка категория новозеландеца Джоузеф Паркър (23-0, 18 КО), и той е готов да поеме риска да излезе срещу него на ринга. Неговата увереност идва от факта, че той победи Дейвид Хей ( 28 – 3, 26 КО ) в началото на годината.

“ Аз победих бившия световен шампион в тежка категория, и го спрях. Направих това, което не успя да направи дори Владимир Кличко. Знам, че хората говорят за контузията му. Но ако нещата вървяха така както той бе обещал, тогава той трябваше да ме нокаутира в рамките на два рунда и да ме изпрати в кома, а след това моите деца да ми идват на свиждане в болницата. Това бяха негови думите, не мои.

Аз бях щастлив да го победя, и искам да видя докъде мога да стигна. Ще мога ли да да спечеля световната титла в тежка категория? Аз не знам, но аз съм готов да опитам. Дали съм достатъчно едър? Не, всъщност не. Дали съм достатъчно добър? Може би.

Основният въпрос е дали бих могъл да победя Джоузеф Паркър? Мисля, че ще мога. Той смята, че няма да мога, и това ще привлече публиката. Аз съм по-опитен, бил съм се на много по-високо ниво от това, на което той намира в момента. Но той е голямо момче. Той е натурален боксьор от тежка категория, „
каза Белю.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 16, 2017 8:22 pm  Отговор

    Белю не е в нито една ранглиста какви титли кви 5 лв да чака Хей да се върне и да не ни занимава с глупостите си

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *