Терънс Крауфорд спря Хосе Бенавидес в 12- тия рунд
Тази сутрин в „CHI Health Center“ , Омаха, Небраска, САЩ световният шампион на WBO в полусредна категория (до 66.7 кг) Терънс Крауфорд (34-0, 25 KO) доказа за пореден път защо е считан за един от най- добрите, ако не и за най- добрият боксьор в момента, след като надигра, пречупи физически и нокаутира в заключителните секунди на битката непобедения до този момент Хосе Бенавидис младши (27-1-18 KO),

Срещата започна много напрегнато: Бенавидес бе рязък и внимателен – също като неговия съперник. Равностойна тактическа битка в която преобладаваха рефлексите, джебовете, единичните удари и кратките комбинации от страна на Крауфорд. Шампионът от време на време нанасяше удари в тялото на Бенавидис.След шестия рунд Бенавидес прие битката, но Крауфорд не бързаше, а внимателно подбираше ударите си. Той заложи на сигурността.

В 7 и 8 рунд Крауфорд започна да увеличава натиска и да провежда по-продължителни атаки. Бенавидес започна да пропуска все повече и повече удари.

Половин минута преди края на срещата, Крауфорд направи впечатляваща комбинация, която завърши с ъперкът в главата, който повали Бенавидес в тежък нокдаун. Той успя да се изправи, но рефера реши да се намеси и да прекрати побоя.

Терънс Крауфорд записа победа с технически нокаут в 12- тия рунд.

https://s.hdnux.com/photos/76/22/47/16329154/5/920x920.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Иво октомври 14, 2018 3:47 pm  Отговор

    Гледа ми се Крауфорд срещу Спенс или Търман но едва ли скоро ще има такава среща

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *