Терънс Крауфорд: Не е толкова лесно да бъда победен

Световният шампион на WBC и WBO в лека полусредна категория Терънс Крауфорд (30-0, 21 КО) на пресконференция преди утрешния си двубоя срещу Феликс Диас (19-1, 9 KO) заяви, че не е толкова лесно да бъде победен, колкото изглежда отстрани.

“ Това е лудост, защото отстрани изглежда лесно. Но изглежда само така. Много боксьори казват: ‘ Аз искам да се бия с него, мога да го победя. Искам да изляза на ринга срещу него. ‘ Но когато те се бият с мен, всичко се обръща с главата надолу и вече не е толкова просто. Те трябва да минат през нещо което никога не са изпитвали досега.

Всеки път, когато се подготвям за битка, ми казват, че опонентът ми е най-сериозния в кариерата ми. И аз го казвам всеки път – битката ще постави всичко на мястото си.

Диас е добър боксьор. Не ми пука с кого и как той се е бил преди, тъй като в тази среша, за него всичко ще бъде различно, “ – каза Крауфорд.

Срещата между Терънс Крофърд и Феликс Диаз ще се проведе в неделя сутрин в легендарната зала “ Медисън Скуеър Гардън “ в Ню Йорк, САЩ.

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 19, 2017 8:47 pm  Отговор

    Диаз ми се,струва че наистина ще е най големия му тест все пак би Питерсън но го обраха

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *