Терънс Крауфорд: Ако победя Джулиъс Индонго, тогава ще се стана най- добрият боксьор, без значение от тегловата категория
Световният шампион на WBC, WBO и The Ring в лека полусредна категория Терънс Крауфорд смята, че е на крачка от званието на най-добър боксьор, независимо от тегловата категория. За тази цел на 19 август в Pinnacle Bank Arena в Линкълн, той ще трябва да победи шампиона на WBA, IBF и IBO Джулиъс Индонго.

В момента Крауфорд смята, че най-добрият боксьор е Андре Уорд и не е съгласен с мнението на някои експерти, които са обявили за pound-for-pound крал Генадий Головкин. Освен това, американеца е сигурен, че Саул Алварес ще победи ГГГ в предстоящия двубой на 16 септември.За мен, най-добрият в момента е Андре Уорд. Но ако победя Индонго, тогава ще стана първият боксьор, който притежава шест титли едновремено. Ето защо, трябва да бъда признат за най-добър боксьор, независимо от тегловата категория. Не мисля, че Головкин е pound-for-pound крал.

Въпросът е, кого той е побеждавал. Необходимо е да се направи оценка на този аспект, отколкото победата в един определен двубой. Ние трябва да се оценим качеството на съперниците, които е победил този или онзи боксьор. Според мен Канело ще се справи с Головкин, „ – каза Крауфорд.

Терънс Крауфорд не приема Джулиъс Индонго за лесен съперник, въпреки факта, че намибиеца е по-стар и не разполага с такъв опит.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

 1. ludmil август 8, 2017 12:28 pm  Отговор

  Ноермално е да кажеш, че е Уорд. Все пак сте от един континент:)

 2. Иво август 8, 2017 12:31 pm  Отговор

  То за мен и сега Бъд е номер 1 какво остава като бие Индого 🙂

 3. Peter август 8, 2017 1:11 pm  Отговор

  Уникалното в случая е, че победителя ще има 6 пояса – аз не знам някой боксьор да го е правил досега..
  Пък ако това е Идонго – направо влиза в Гинес: 3 мача – 6 световни титли…
  В билзките 20 години, при наличието на толкова субективни фактори в бокса – надали някой ще го повтори това….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *