Тервел Пулев провежда спаринги с Бърмейн Стивърн
През последните няколко месеца шампионът на Европейския съюз (до 90, 7 кг) Тервел Пулев се намира в САЩ, където се подготвя за предстоящата си среща.Пулев ще вземе участие в голяма боксова гала, която ще се проведе на 23 март в легендарната зала „Форум“ в Лос Анджелис. В картата участие ще вземе и брат му Кубрат Пулев.

Тервел Пулев използва социалната мрежа, за да съобщи, че е провел спаринг с бившият световен шампион на WBC в тежка категория Бърмейн Стивърн.

„Хубави и ползотворни рундове днес, заедно с Бърмейн Стивърн“, сподели Тервел Пулев.

Стивърн ще проведе следващия си двубой на 23 февруари на „02 Арена“ в Лондон, Англия. Негов съперник ще бъде сребърния медалист от Олимпийските игри в Рио Де Жанейро през 2016 г. е супертежка категория. Джо Джойс.

7 коментара

 1. N февруари 12, 2019 8:13 pm  Отговор

  хаха , пулев се е ухилил така сякаш се е снимал с някакъв много черен и екзотичен ром в България.
  Както и да е , дано е проявил уважение ,защото това е ромът с най коравата камбана (глава) който аз съм виждал досега.

 2. Бандит февруари 12, 2019 9:58 pm  Отговор

  Той взел че се е подстригал ми се струва Стивърн

 3. Иво февруари 13, 2019 12:02 am  Отговор

  Не просто си е вързал косата.

  Между другото Лукас Браун в едно стори в истаграм каза че е отказал бой с Кобрат Пулев

 4. Пламен февруари 13, 2019 2:15 am  Отговор

  Иво, това показва точно това, което говорихме наскоро, че Браун не се вълнува въобще от титли, иска да направи още няколко мача и да вземе няколкостотин хиляди, или колкото повече може в Англия и да се оттегля. Кубрат иначе като цяло е вдигнал летвата, да вземе да си уреди смерките с ония колумбиец, би било добре.

  По темата, Тервел е хубаво да се боксира с толкова тежък съперник, всичко носи опит, но главата му ще звъни след някой удар 2 дни, по-добре е да се насочи към бързи и пъргави спаринги

 5. Иво февруари 13, 2019 4:00 am  Отговор

  Лошото е че явно парите които дават са по малко от тия с Алан хахаха смятай… Но може и да не може да си наруши договора с Хърн за срещи с Прайс и Алан. Сега ще подгрява за Алан с Соколовски тоя поляк съм го гледал няколко пъти не е толкова зле колкото говори рекорда му няма да се изненадам много ако направи изненадата но ако не е КО едва ли ще му я дадат.

  Тервел в САЩ е супер има добър треньор и може да прави добри спаринги наскоро прави с Тибати

 6. ludmil февруари 13, 2019 5:45 am  Отговор

  Поскоро Стивърн е избрал Тервел заради все оше аматьорския му стил. На Джой не се отличава много :)) Но все пак очаквам Джой да нокаутира Стивърн. Освен ако Бърмейн наистина не е спал в залата и тежи примерно 110 кг, а не обичайните си 116:)) Че тогава трудно бих повярвал, че е спал в залата:)

 7. Пламен февруари 13, 2019 12:43 pm  Отговор

  Че е „спал“ в залата, може би не е било метафора 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *