Теофимо Лопес нокаутира Диего Магдалено, Оскар Валдес се върна с победа
Тази сутрин в „The Ford Center“ във Фриско, Калифорния, САЩ американската надежда в лека категория (до 61, 2 кг) Теофимо Лопес (12-0, 10 КО) се изправи пред най- опасния съперник в кариерата си в лицето на опитния ветеран Диего Магдалено (31-3, 13 КО).Превъзходството на младия Лопес във всички възможни аспекти стана очевидно от самото начало на срещата. Особено впечатляваща беше разликата в бързината. Той на практика не работеше с комбинации, а разчиташе основно на един или на два удара, но това беше достатъчно, за да пробие деликатната защита на Магдалено. Лопес владееше инициативата, но не бързаше да форсира събитията, а да трупа точки в актива си. Магдалено се опита да стои на дистанция, но не успя да преодолее мощните контраатаки на по- младия си съперник. Особено добре, американецът действаше с ъперкът.

В шестия рунд Лопес повали Магдалено в нокдаун. Лопес усети мириса на кръв и в следващия рунд той вдигна темпото и започна да работи по-усилено. Много бързо той брутално нокаутира Магдалено, а рефера дори не си направи труда да отброява.

Тази сутрин в „The Ford Center“ във Фриско, Калифорния, САЩ световния шампион на WBO в категория перо (до 57,2 кг) Оскар Вальдес (25-0, 20 KO) очаквано победи Кармине Томазоне (19-1, 5 KO).

Италианецът започна битката добре. Той работеше активно с джеба си. Шампионът не спираше да атакува, но беше твърде примитивен в действията си. Валдес се влагаше във всеки удар, но единственото, което успя да направи е да намери на няколко пъти тялото на Томазоне.

В четвъртия рунд, Валдес вдигна темпото и на два пъти изпрати италианеца в нокдаун. Като по този начин мексиканецът пое контрола в битката. В шестия рунд Томазоне отново беше изпратен в нокдаун. Той отново беше изпратен в нокдаун и в седмия рунд след което реферът реши да не рискува здравето му и прекрати побоя.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *