Телефонен разговор с покойния Кевин Ранделман спасил живота на фен
Фен на ММА сподели невероятната история за това как покойната легенда на смесените бойни изкуства и бивш шампион на UFC в тежка категория Кевин Ранделман го разубедил да не се самоубива.“ Дълго време размишлявах над това как да разказа тази история. Много хора са я чели в коментарите, но аз исках да напиша пост, за да помогна на хората, които са изпаднали в депресия и мислят за самоубийство.

През декември 2014 г. бях в една връзка с жена, която обичах много. Скъсахме заради моите грешки. След това изпаднах в депресия. В началото на януари, ние се опитахме да започнем отначало, но тя не искаше да има нищо повече с мен, заради предишните ми грешки.

Никога няма да забравя 15 януари, денят, в който наистина исках да се самоубия. Отидох и си купих въже, прибрах се у дома и отидох в район, в който не исках да ме намерят. Публикувах прощално съобщение в Туитър. След по- малко от две минути получих съобщение от Кевин.

Той винаги се е интересувал от своите фенове. След като си разменихме няколко хубави пожелания, той ме попита: “ Ей, брат, какво се е случило? “ . Аз му изпратих съобщение, в което обяснявах, че не мога да живея, и че това е краят. Без да се замисли нито за една секунда той поиска телефонния ми номер. Не можех да повярвам. Изпратих му номера си и няколко минути по-късно той ми се обади.

“ Кевин Ранделман? „ – попитах със сълзи на очи.

“ Ало? Маркъс? Нали? “ – Кевин попита в паника.

Това ме накара да хвърля вече стегнато въже и да апочна да плача още по- силно. Кевин започна да ми говори, разказа ми за това, че знае как се чувствам, сподели истории за трудното си детство. Разказах му за всичките си проблеми.

Той каза, че грешки се случват, и благодарение на тях ние ставаме по-силни. Кевин остана на телефона с мен 35-40 минути преди да му кажа, че повече няма да се опитвам да го правя. Тогава той ми каза: ‘ Никога не си мисли, че не си достоен за този живот, защото ние имаме само един. ‘ След това, изтрих профилите си във всички социални мрежи, отидох на консултации и се превърнах в друг човек. „

Никога не съм имал възможност да се срещне с Кевин, но, по дяволите, винаги щом се събудя, гледам към небето и му благодаря, че спаси живота ми, „
– пише фен с прякора colossuskidd във форума Reddit.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *