Тайсън Фюри ще се върне срещу Сефер Сефери на 9 юни
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще направи така дългоочакваното си завръщане на ринга на 9 юни в двубой срещу 39-годишният албанец Сефер Сефери, чието единствено поражение е от настоящият „редовен“ шампион на WBA Мануел Чар.

“ Не мога да дочакам да се върне на ринга. Искам да докажа, че съм станал по- добър, отколкото бях преди. Аз съм в разцвета на силите си и никога не съм се чувствал по-добре. Сега съм атлетичен, по-силен и по-бърз от Фюри през 2015 г. Остават по- малко от три седмици до грандиозното събитие за град Манчестър. За първи път ще се бия на „Манчестър Арена“ и обещавам да се отблагодаря на феновете за тяхната лоялност и подкрепа, “ каза Фюри.Албанеца Сефер Сфери, който е абсолютен аутсайдер в предстоящия двубой, твърди, че отива в Манчестър за победата, и обеща на Фюри сериозна съпротива.

“ Това ще бъде трудна битка за Тайсън Фюри. Аз съм дисциплиниран боксьор и винаги съм готов за всяко предизвикателство. Тази битка няма да бъде лесна за него. Аз ще отида в Манчестър, за да победя една от боксовите легенди на 21 век. Фюри е висок и силен, но той няма да бъде готов за натиска, който ще му окажа. Две години и половина е голям период от време и никой не знае дали Фюри ще бъде същият боксьор, който през 2015= а детронира Владимир Кличко. Имам намерение да се възползвам от тази възможност, „ каза Сефери.

https://photo.boxingscene.com/uploads/tyson-fury.png

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *