Тайсън Фюри ругае след загубата на Хюи Фюри от Джоузеф Паркър
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри беше обвинен в използването на обидни думи, след като Джоузеф Паркър победи братовчед му Хюи Фюри и запази световната си титла.

Съдийското решение в полза на Паркър над Хюи Фюри в Манчестър предизвика неприятна реакция от лагера на Фюри начело с мениджъра му Мик Хенеси, който заяви, че възнамерява да обжалва решението, и че това е било “ корупция на най-високо ниво в бокса “ .Вестник „Дейли експрес“ съобщи, че Тайсън Фъри се е качил на ринга, очаквайки решението – и титлата на WBO в тежка категория – да отиде при братовчед му.

Тайсън Фюри използва остри думи спрямо съдиите, след като те дадоха победата в битката на Джоузеф Паркър.

Тайсън се поздрави с членовете на лагера на Паркър, включително и с главния треньор Кевин Бари, но реакцията му се промени, след като съдийското решение бе обявено в полза на Паркър.

Тайсън Фюри реагира на ринга, след като братовчед му Хюи Фюри загуби с решение на мнозинството в полза на световния шампион Джоузеф Паркър.

“ Мислех, че това беше абсолютна майсторско представяне на Хюи, наподобяващо това на Мохамед Али. Паркър не успя да направи абсолютно нищо в битката. Това е едно от най-лошите решения, които съм виждал, „ – каза Тайсън Фюри.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *