Тайсън Фюри разкри тайна среща с Тони Белю, планът на Хърн
Бившият световен шампион Тайсън Фюри разкри подробности за тайна среща, която се е състояла в края на миналата година, с Тони Белю.

Според Тайсън Фюри, когато Дейвид Хей се е оттеглил от планирания реванш с Белю през декември, Фюри е получил предложение да го замени.Реваншът с Хей в крайна сметка беше пренасрочен на 5 май и завърши с победа с нокаут за Белю.

Когато Дейвид Хей се оттегли от срещата с Тони Белю през декември заради контузия от лагера на Белю ми се обадиха с предложение да заменя Хей. Обади ми се лично Белю и ме попита дали искам да се срещнем. Съгласих се. Затова проведохме тайна среща, на която се споразумяхме за битка, както и да разпределим наградния фонд 50 на 50.

Тогава тежах около 170 кг. , но се съгласих. И какво се случи? Те решиха да изчакат, докато Дейвид Хей се възстанови!“

Фюри коментира и предложението на промоутъра на Белю, Еди Хърн от Matchroom за три битки.

„След това ми предложиха договор за три битки. Първата битка беше срещу американеца Травис Кауфман, после срещу Дилиън Уайт и Тони Белю. И след това да се срещна с Джошуа.

Не се съгласихме, защото нямаше конкретно предложение за битка с Антъни Джошуа. Еди не ми предложи нищо. Във всеки случай единственото нещо, което има значение е, че аз съм линеен световен шампион, затова не е необходимо да се срещам с някакви нещастници, за да се бия след това с някой, без значение кой.

Нямам какво да доказвам. Предложих им да се бия с Джошуа в първия двубой от своето завръщане, но те отказаха. Мисля, че наистина не искат да се бият. За тях беше важно да подпишат с мен за известно време – стандартна практика на Хърн. Виждате сами каква направи с Джарел Милър, Дилиън Уайт и Луис Ортиз.“ каза Фюри.

https://photo.boxingscene.com/uploads/bellew-fury.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *