Тайсън Фюри предложи помощ на оказалата се в беда Шиниъд О’Конър

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 KO) използва социалната мрежа, за да предложи помощ на Шиниъд О’Конър, след като научи, че легендарната певица се бори с последиците от биполярно разстройство.

Фюри, който се бори с депресията както преди, така и след победата си над Владимир Кличко през ноември 2015 г., вярва, че може да помогне на певицата.

Преди няколко дни О’Конър сподели с феновете си във Фейсбук че живее в мотел в “ задния край на Ню Джърси “ и признава, че само подкрепата на нейния психиатър “ я държи в момента жива “ . Фюри също призна, че е мислил за самоубийство в миналото. Той разкри, че иска да помогне на О’Конър във видео обръщение.

“ Аз съм Тайсън Фюри, бившият неоспорим световен шампион в тежка категория. Това е специално послание за Шиниъд О’Конър. Наскоро гледах един от вашите сърцераздирателни видео клипове, където говорите за проблемите си с психическото здраве и самотата, и чувството, че не сте модел на подражание и чувствате, че не е ваша вината и никой няма до вас.

Аз наскоро минах през същото, Шиниъд, така че вие ​​не сте сама. Много хора преминават през същото нещо, милиони хора по света. Проблеми с психическото здраве е едно от най-лошите неща в живота. Без значение колко сте богат и успешен, това ще ви завлече на дъното на ада. Някой винаги ще ви отписва заради това, но аз съм тук, ако имате нужда от мен. Нека някой да се свърже с мен. Бих искал да говоря с вас, „- каза боксьорът.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(152)

Share

коментара
  1. ludmil август 12, 2017 9:07 pm  Отговор

    Както винаги Тайсън е голям.. Браво/

  2. Иво август 12, 2017 9:47 pm  Отговор

    Достойна постъпка

  3. Найденов август 13, 2017 9:30 pm  Отговор

    Каквото и да говори тоя човек,много е трудно да се приеме на сериозно,а със здравето шега не бива.Абе цървулска работа.Цървула си е цървул!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *