Тайсън Фюри към Дейвид Прайс: Всичко, което ти трябва е един тежък удар, за да нокаутираш Поветкин

Бившият световен шампион в тежка категория британеца Тайсън Фюри на официалната си страница в инстраграм публикува видео обръщение към своя сънародник Дейвид Прайс, в което той подкрепя Прайс в навечерието на битката му срещу руснака Александър Поветкин.

“ Дейвид, двамата с теб имахме различия в миналото, но аз те уважавам като боксьор ​​и като човек, желая ти успех в срещата срещу Поветкин. Той е бивш световен шампион, но аз съм го виждал – той е много по- дребен в сравнение с нас. Не забравяй, Дейвид, че всичко, което ти трябва е един тежък удар с дясната ръка, за да нокаутираш Поветкин. И тогава ще бъдеш в състояние да се биеш с всеки. Повярвай в себе си, “ каза Фюри.

Така дългоочаквания двубой между Александър Поветкин и Дейвид Прайс ще се проведе утре на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс, като част от голяма боксова гала – вечер, която ще бъде оглавена от шампионската битка между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър.

https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/102/590x/Tyson-Fury-David-Price-887459.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 коментара

  1. Васил март 31, 2018 12:19 am  Отговор

    е как аджеба Тайсън Фюри се води по висок от Прайс в Уикипедия,като ги гледам на снимката това май не е така.Или от килограмите Фюри да се е смалил 🙂

  2. Митко март 31, 2018 12:35 am  Отговор

    Ами циганин е, а циганите лъжат. Не ли ги гледа face to face със Кличко ? Нямат почти никаква разлика. Реалната му височина е към 198-199см. Прайс е 203см. Виж и Вах със Кличко face to face. Вах си личи че е по висок и е 202см.

  3. Ангел март 31, 2018 12:39 am  Отговор

    Да точно това пишех. 🙂 Разтега му гаранция сещо ще е преувеличен :))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *