Тайсън Фюри изригна срещу Антъни Джошуа и обеща да “ победи побойника “ в двубоя им през следващата година

Тайсън Фюри брутално отговори на обещанието на Антъни Джошуа, че го победи, когато двамата се срещнат на ринга през следващата година.

29 годишният боксьор заяви, че ще усвои стила на Мохамед Али, за да победи световният шампион.

Джошуа каза в интервю за TalkSport, че ще се бие с Тайсън Фъри през следващата година и ще го победи, използвайки свирепия стил на Майк Тайсън.

Британската звезда каза: “ Начинът да бъде победен Тайсън Фъри е да бъде използван стила на Майк Тайсън, но затова ще се нуждаете от много енергия и трябва да сте здрав и силен. „

Както и се очакваше отговора на Фюри не закъсня: “ Ако Антъни Джошуа усвои стила на Майк Тайсън, аз ще усвоя стила на Мохамед Али, който се върна след години отсъствие и победи побойника. „

Въпреки това за такъв двубой е рано да се говори, защото Тайсън Фюри все още очаква да бъде изслушан от Британската Антидопингова Агенция по- обвиненията в употреба на забранени стимуланти, преди да може отново да поднови боксовата си кариера.

Антъни Джошуа ще се върне на ринга на 28 октомври в Кардиф, за да защитава титлите си на WBA ( супер ), IBF и IBO срещу Карлос Такам.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(121)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *