Тайсън Фюри тренира на лапите

Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри продължава своята подготовка за завръщането си на ринга.

Фюри не се е боксирал почти две години поради различни проблеми и наднормено тегло, но се надява да се върне на ринга до април.

Тренирайки в залата на Рики Хатън в Хайд, Фюри демонстрира старата си арогантност, като той се опитва да свали значително количество наднормено тегло.

“ Първата тренировка на лапите с Бен Дейвисън в залата на Хатън. Чувствам се добре, „ написа Фюри. “ Все още го мога, танцуващият маестро и клоун. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(186)

Share

коментара
9 коментара

 1. ludmil ноември 13, 2017 9:52 pm  Отговор

  Дано да влезе във форма, за да приземи Мелничаря и Робокоп

 2. Ангел ноември 13, 2017 10:29 pm  Отговор

  Коментарите ти винаги са едни и същи по адрес на Тайсън.
  Като е толкова добър защо не прие реванша и то пред собствена публика? В депресия бил, хаха да бе! И от какво е тая депресия? Жив да го оплачеш милия, сигурно едва свързва двата края, жена му го е напуснала или детето му е болно??? Всъщност не, нищо подобно! Нищо му нямаше. Просто е противна мазна свиня, която знаеше че ще загуби и реши да си намери оправдание.

  • Минчо ноември 13, 2017 10:34 pm  Отговор

   Колко си прав не е истина!!😉

  • ludmil ноември 13, 2017 10:53 pm  Отговор

   Доколкото си спомянм Тайсън Фюри прие да се бие с Дейвид Хей, предизвика Уайлдър в Щатите и на два пъти щеше да се бие с Владимир, единият път се контузи, а вторият път даде положителна проба:) А ти като не знаеш какво е болестното състояние депресия, по- добре не пиши нищо, а си замълчи. Всъщност това се отнася до всички, които не са запознати с това състояние. Разбира се, че коментарите ми за Фюри ще бъдат едни и същи, докато не бъде победен. Тогава ще напиша нещо друго. Откъде на къде Тайсън ще го е страх от човек, който направи за смях. Ти като набиеш някой на улицата, после страх ли те е да минеш покрай този човек? :))

   • Ангел ноември 14, 2017 12:42 am  Отговор

    Той пък като предизвикал Уайлдър пред камерите все едно Бог знае какво е наприл…
    Аз съм бил в депресия. Не че ще си мерим пишките, но беше тежка и продължи няколко години. Но за нея си имаше причина! На „Циганския Крал“ ми е много интересно да разбера какво не му е наред, та видиш ли се депресирал?
    И вземи си пусни 12-ти, да подчертая ПОСЛЕДЕН рунд. Как ли „смачкания“ и направен за „смях“ Кличко взе че изведнъж стана, скочи и преби Фюри все едно мача сега почва…?

    • Ivo ноември 14, 2017 2:03 pm  Отговор

     Хахаха Кличко пребил Фюри в 12 рунд, колега сигурно си гледал друг мач!!! Какви ли не глупости не четах за този мач, „Кличко заложил на Фюри и тем подобни“ даже на една пресконференция като готвеха реванша самият Кличко, каза че умишлено паднал. Трябва обаче всички да отдадът заслуженото на Фюри, „дебелия наркоман“ просто се подигра с Клинча и го би в неговата игра, изнесе му боксова лекция! И това ще остане в историята!!! Let’s go school sir, let’s go school…….репликата на Тайсън Фюри към Кличко точно преди да започне мача! Какъвто ще да е Фюри, да излезеш и да направиш това срещу действащия шампион и да говориш такива неща и да ги подплатиш с действия засужава само едно!!! РЕСПЕКТ!

  • Митко ноември 14, 2017 5:39 pm  Отговор

   Защото знаеше, че във реванша Клинча ще го нокаутира.

 3. Xaxa ноември 13, 2017 11:55 pm  Отговор

  Ми то всеки който бие някой добър да се отказва и после ше го хвалим до гроб😂

 4. Между редовете ноември 14, 2017 12:15 am  Отговор

  Твърде интелигентен е за да не е луд : )

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *