Тайсън Фюри: Ще тръгна на размяна с Уайлдър и ще го нокаутирам
Логиката подсказва, че Тайсън Фъри трябва да се опита да надиграе Дионтей Уайлдър, ако двамата се бият през ноември.

Това изглежда като най-умната стратегия, която Фюри може да използва, за да победи нестандартния, световен шампион на WBC в тежка категория. Този подход сработи добре за Фюри при победата му над Владимир Кличко през ноември 2015 г.Тактическият подход на Фюри не направи вълнуваща срещата с Кличко, но той постигна победа с единодушно решение и завоюва титлите на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO.

Може би Фюри просто се опитва да промотира битката, но той каза, че няма да се боксира с Уайлдър, който е нокаутирал 39 от 40-те си съперника. Фюри твърди, че ще бъде агресивен срещу Уайлдър и ще излезе с нагласата да нокаутира шампиона.

„Ще нокаутирам Уайлдър,“
каза Фюри.„Ще тръгна с него на размяна и ще го нокаутирам. Феновете искат да гледат велики мачове в тежка категория, те не се нуждаят от шахматни битки.

Публиката иска да види кръв и пот на ринга, иска да види нокаути и истинско развлечение. Феновете искат да получат за цената, която плащат качество. Феновете искат да гледат истински PPV битки. Това е за което хората дават парите си.“

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-fury_5.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

2 коментара

  1. ludmil август 18, 2018 7:33 pm  Отговор

    120-108 в полза на Фюри, Уайлдър ще подскача като пъдпъдък, както прави в голяма част от срещите си. Но пък очаквам от него да нокаутира Джошуа.

  2. Митко август 18, 2018 9:22 pm  Отговор

    Добре промоутира срещата, но няма как да изневери на стила си със бягането по въжетата. Това е стила на двамата точкари братовчедите Фюри.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *