Тайсън Фюри: Никога не съм употребявал допинг, съдя UKAD

Бившият световен шампион на WBA, WBO, IBF, IBO в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) се оплака, че е бил подложен на истински тормоз от Британската Антидопингова Агенция ( UKAD ). Фюри заяви, че още преди срещата си с Владимир Кличко ( 64 – 4, 53 КО ) е бил проверяван три пъти седмично, а наскоро е бил посетен от служители на UKAD за проверка на случаен принцип, въпреки че той не се е качвал на ринга от 18 месеца. “ Кралят на циганите “ също така добави, че е невинен по- обвиненията в употреба на допинг. Фюри беше обвинен в употреба на допинг от UKAD през юни 2016 г. През август 2016 г. правният екип на Фюри заяви, че ще заведе дело срещу UKAD за твърденията, тъй като пробите, направи през март и май 2015 г., показват противоречиви резултати.

“ През животът си не съм употребявал никакви стимуланти. Тези хора могат да кажат какво искат, но аз ги съдя за това, което направиха с мен … Аз бях проверен 50- 60 пъти, понякога три пъти седмично, вземаха кръв, и урина. Това започна много преди срещата с Кличко.

Ако бях дал положителна проба, тогава защо не бях наказан? Това така и не успях да го разбера. Ние дори с тях имахме среща, и те казаха, че не трябва да се тревожа за нищо. И след 15 месеца те отнеха моя лиценз „, – каза Фюри за Daily Telegraph.

“ В петък, те дойдоха при мен, за да направят уж “ случайна “ допинг – проверка. Бях шокиран. Те се надяваха, че след всичко, което се е случило, ще се държа супер приятно с тях. Така и беше.

Обясних им, че не съм се боксирал от 18 месеца, но UKAD беше загрижена да извърши проверка в петък. Може би са се надявали, че ще ги разкарам и те ще имат причина да ме дисквалифицират автоматично. Оставих ги направят проверката, защото аз нямам какво да крия. Но всичко прилича на тормоз. „

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 9, 2017 2:39 pm  Отговор

    Травелите са си дискриминирани в UK гледал съм предавания за тях по TLC а неграта постоянно хленчат че другите са расисти и се ползват с преференции

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *