Тайсън Фюри: Наслаждавах се да бъде дебел, сега имам работа, която трябва да свърша

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че му е било забавно да бъде дебел за известно време и да организира Коледа за себе си всеки ден.

Въпреки това Фюри се е отегчил от този начин на живот и сега има нови цели, които възнамерява да постигне в близко бъдеще.

“ Чувствам се добре боксирайки се, чувствам се комфортно, когато имам създадени навици. Когато сте си създали навици, почивката ви доставя удоволствие. Но ако Коледа в живота ви е 365 дни в годината, тогава става скучно. Когато можете да правите всичко което си поискате, да пиете и да ядете, нищо друго не ви интересува. Това наистина е така. Когато вашите мечти се сбъднат, осъзнаването идва, и след това какво? Трябва да се върнете в първоначалната позиция и да си поставите нова цел. Това е, което правя сега.

Имах златна верижка и голям кръст с диаманти, дрехи, с които се чувствах като голямото татенце. Слизах от голям джип с голяма верига около врата си и без риза, като всички останали. Това вдъхна ли ми някакво допълнително самочувствие? Не. Хареса ми да бъда дебел, това беше страхотен период от живота ми. Надявам се, че в бъдеще пак ще натрупам килограми, но сега имам работа, която трябва да свърша, “ каза Фюри.

Тайсън Фюри ще направи своето завръщане на ринга на 9 юни на Манчестър Арена в Манчестър, като неговият съперник ще бъде обявен впоследствие.

https://photo.boxingscene.com/uploads/fury-hatton.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. ludmil април 14, 2018 12:02 am  Отговор

    Голяма работа е Тайсън, Откровен както винаги.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *