Тайсън Фюри: Намирам се във формата на живота си

Бившия световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри твърди, че е в най- добрата форма в кариерата си, въпреки проблемите през които премина през последните няколко години.

Миналата седмица Фюри обяви своето така дългоочаквано завръщане на ринга, което ще стане на 9 юни на Манчестър Арена в Манчестър след повече от две години и половина отсъствие.

“ Аз съм в по-добра физическа форма, откогато и да е било. Тайминга, рефлексите, всичко това е по-добре, отколкото преди. Не съм се шегувам, това е напълно вярно. Аз съм на 29 години, и съм в разцвета на силите си. Аз съм по-силен, по-бърз и по-мускулест, от всякога. Изпитвам повече увереност преди предстоящите битки.

Щп се отнася до битката с Антъни Джошуа, за мен това ще бъде лесна битка. Той търси нокаутиращия удар. Така че всеки, който се движи добре и може да финтира, ще му създаде проблеми. Той няма да може да нанесе удар. Ще си поиграя с него няколко рунда и след това да го нокаутирам, „ каза Фюри.

Тайсън Фюри проведе последния си двубой през ноември 2015 г., когато детронира Владимир Кличко и завоюва световените титли на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория.

https://photo.boxingscene.com/uploads/tyson-fury-2_10.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Бандит април 17, 2018 8:52 am  Отговор

    Ясно че тази работа няма да стане ама поне е оптимист.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *