Тайсън Фюри: Кралят се върна

Бившият шампион на WBA ( супер ), WBO, IBO и Ring Magazine в тежка категория Тайсън Фюри ще направи своето така дългоочаквано завръщане на ринга на 9 юни на Манчестър Арена в Манчестър.

Фюри разтърси спортния свят през ноември 2015 г., когато сензационно детронира дългогодишния шампион в тежка категория, Владимир Кличко поднасяйки една от най-големите изненади в историята на бокса.

Самопровъзгласилият се за „Крал на циганите“ (25-0 (18 KO) боксьор, отново тренира на пълни обороти, подготвяйки се за за дългоочакваното си завръщане на ринга и е решен да докаже, че все още е най- добрия боксьор в тежка категория, като си върне всички колани, които му принадлежат по право.

“ Кралят се върна, “ – каза Фюри. “ Върнах се, за да си върна онова, което по- право ми принадлежи. Това ще бъде интересно пътешествие. Пред мен има много вълнуващи предизвикателства и с нетърпение очаквам да започна. Не мога да дочакам да се върна на ринга и да зарадвам феновете ми.

Аз съм в най-добрата форма в моята кариера. Моят тайминг и моите рефлекси са по-добри от тези, които някога съм имал. Аз ще бъда в своя прайм и ще бъда по-добър от преди. Цялото ми внимание е насочено върху завръщането ми на ринга на 9 юни на Манчестър Арена.

Нито един от настоящите шампиони в тежка категория не ми е равностоен. Линейният шампион се върна. “

http://www.worldboxingnews.net/images/2018/UK/fury-2.png

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *