Тайсън Фюри: Джошуа е отрепка, Уайлдър ще го нокаутира

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри не е останал впечатлен от представянето на своя сънародник Антъни Джошуа в двубоя му с Джоузеф Паркър, който бе спечелен от британеца по точки.

Фюри е наблюдавал отблизо случващото се на ринга и е стигнал до заключението, че шампиона на WBC Дионтей Уайлдър лесно ще нокаутира Джошуа.

“ Джошуа и Паркър са две големи дървета, две отрепки. “ Ейджей “ – не е суперзвезда, аз съм човекът. Бих могъл да победя Джошуа в първия си двубой след дълга пауза, той не е достатъчно добър, за да бъде дори мой спаринг партньор. Това са пълни глупости. Джошуа е отрепка. Ще изкарам искра от този тип.

Това беше един отвратителен бой, лошо представяне и на двамата бойци. „Ейджей“ моля те, не се бий с Уайлдър, защото той ще те нокаутира, по-добре вземи £ 50 милиона за битка с мен, „ каза Фюри.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua-fury.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
8 коментара

 1. Митко април 1, 2018 8:47 pm  Отговор

  Съгласен съм. Джошуа е един медиен балон. Паркър толкова си може. Едва ли някой е очаквал нещо по различно от него.

 2. Иво Николов април 1, 2018 8:58 pm  Отговор

  По съгласен не съм бил никога с Фюри.Щангата излезе ли срещу Уайлдър направо да си запази легло в най близката болница преди мача.

 3. бандит април 1, 2018 9:48 pm  Отговор

  Този Фюри е голям смешник. Не стига дето спечели срещу Кличко по много смешен начин бягайки по ринга, избягвайки всякакви размени, после се скри като мишка защото много добре знаеше че няма отново да му провърви в реванша, ами на всичкото отгоре – за всеки следващ противник на джошуа говори как щаял да го победи , а то винаги става точно обратното. Кучетата си лаят кервана си върви. Нека да излезе да го видим срещу Джошката.

 4. бандит април 1, 2018 9:51 pm  Отговор

  Сигурен съм , че и Пулев ще му разбие главата на Фюри подобно на Устинов.

 5. ludmil април 1, 2018 10:23 pm  Отговор

  Харесвам Тайсън, но не съм съгласен с него. Това не е филмът “ Отнесени от вихъра “ :)) Всичко си закономерност и край.

 6. Гошо април 1, 2018 10:35 pm  Отговор

  Не разбирам защо циганина плюе Паркър и Поветкин, като никога не са казали една лоша дума за него. От две години само говори как ще размаже всички, а досега единствено размазва дивана у тях. Другите поне тренират и правят мачове.

 7. Драгомир април 1, 2018 11:33 pm  Отговор

  Нали Паркър му беше приятел? Ирландско-циганска работа… И Тайсън ще си намери „майстора“. Победителят от двубоя Джошуа-Уайлдър, през следващата година, няма да бъде пасивен и еднообразен като Кличко…

 8. Георги април 2, 2018 9:57 am  Отговор

  Този циганин толкова си може, никога не е правил атрактивни мачове, но пък циркаджийски маймунджелъци е правил колкото щеш. Излезе на ринга при Уайлдър, взе да вика и да пищи, после започна да обяснява кви психични проблеми имал. Ся Джошуа-такъв, Паркър-онакъв, пък дебелака още не е във форма …

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *