Тайсън Фюри: Без мен Уайлдър ще се бие с някой нещастник за $1 млн.
Тайсън Фюри твърди, че Дионтей Уайлдър го е предизвикал, защото е искал да се бие с боксова легенда.

Бившият шампион на WBA, WBO, IBO и IBF е готов да се изправи срещу американеца в битка, която ще се проведе през ноември, ако той победи италианеца Франческо Пианета тази вечер на „Уиндзор Парк“.Фюри обаче твърди, че не е молил за доходоносен двубой с шампиона на WBC Уайлдър.

И той смята, че ще изкара много пари от битката в Лас Вегас по-късно тази година.

Фюри ще спечели повече от £10 млн., от срещата с Уайлдър, като дори се очаква да спечели още повече от битката, която ще бъде излъчена по системата плати за да гледаш от двете страни на Атлантическия океан.

“ Не аз се бия с Уайлдър, а той се бие с мен, „ каза Фюри. “ За мен това не е възможност да се бия за колана, той получава шанс да се срещне на ринга с легенда.

Не се заблуждавайте, Уайлдър не е боксьор, който може да донесен сериозни PPV приходи в страната си. Той никога не е участвал в PPV двубой. Аз съм страна „А“ в тази битка, без мен той ще се бие с някой нещастник за $ 1 млн.

По- принцип, победата над Уайлдър в Щатите няма да ми донесе нищо, но негов успех ще го превърне в линеен шампион.

Той има нужда от мен повече, отколкото аз от него. Когато през 2016 г. отидох в Ню Йорк, за да го предизвикам, те дори не ме пуснаха в сградата и трябваше да намеря начин да вляза в нея. Моят бивш промоутър и чичо ми Питър ме посъветва да не отивам в Америка, защото не отдаваха никакво значение на Уайлдър, но аз казах, че искам да направя доходоносен двубой. Знам как да се промоутира една битка. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-fury_1_1.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

3 коментара

  1. Митко август 18, 2018 4:48 pm  Отговор

    Същото се отнася и за Фюри и двамата имат изгода, но мангала се прави на луд. Рекордния му хонорар беше срещу Кличко за 6-7 милиона долара. Сега ще изкара във пъти повече, ще има клауза за реванш.

  2. Ангел август 18, 2018 10:43 pm  Отговор

    Чак пък във пъти… Фюри избързва с този мач. Не от спортна, а от финансова гледна точка. Ако беше направил няколко мача в който да се прави на шут по пресконференции и кантари, като постепенно вдига нивото, щеше да изкарат наистина в пъти повече. Но явно са гладни и тези 10-15 млн. който ще изкарат общо ги устройват. Тези хора просто не могат да промотират като Хърн и това е факт. Той сигурно е изкарал подобни пари още от мача с Уайт, когато Джошуа не беше шампион. Затова и не приеха да се бият с Фюри още в първия му мач – защото знае как да изтиска максимално кинти от дадена битка, кога има финансов смисъл и кога не.

  3. ludmil август 18, 2018 11:35 pm  Отговор

    Фюри е напълно прав. Едва ли някой американец ще плати, за да ги гледа. Пейпървюто основно ще бъде в Англия. А там ще платят за гледат Фюри с Уайлдър, а не обратното. То затова Уайлдър завижда на Джошуа, че в САЩ не може да спечели като него. Но няма спор само Джошуа печели невероятни пари всички лапат мухи, Иначе добре разбирам стратегията на Фюри защо при този мач, При победа мнозина ще забравят Джошуа и той отново ще е на върха.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *