Тайсън Фюри: Актуалните шампиони не са най- добрите, те не са ми равностойни
Бившият световен шампион на WBA ( супер ), WBO, IBO и IBF в тежка категория Тайсън Фюри, който обяви завръщането си на ринга на 9 юни, е сигурен, че настоящите световни шампиони не са най-добрите боксьори в дивизията.

“ Много боксьори се самообявиха за най-добрите, но те не са. Те не са ми равностойни и няма да могат да ми се противопоставят. Те са биячи и диви удрячи. Очаквам с нетърпение да изляза на ринга с тях и да им покажа това. Аз съм много по-лек, отколкото преди и ако Франк Уорън ми каже да се бия този уикенд, аз съм готов, „ – каза Фюри.Промоутъра на Тайсън Фюри, Франк Уорън заяви, че Фюри се намира в страхотна форма и е готов да се върна на върха.

“ Тайсън отново е във фантастична форма и изпълнен с енергия, и сега той е готов да направи първата стъпка към възвръщане на световното си господство. Сигурен съм, че публиката, която никога не е губила интерес към него, ще му окаже необходимата подкрепа, „ Уорън.

https://photo.boxingscene.com/uploads/tyson-fury_25.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Дидо април 13, 2018 9:05 am  Отговор

    Ето още един, който може да свали Джошуа от върха. И физиката му го позволява и боксовите му умения сякаш са доста по-добри от тези на Джошуа и Уайлдър, когато отне четирите колана на Кличко го направи смешен, онзи не знаеше къде се намира. Дано се върне поне във формата в която беше, ще стане интересно. А и този Джошуа трудно ще надиграе по точки.

  2. Iavor април 13, 2018 10:30 am  Отговор

    По точки, Джошуа трудно може да надиграе Тайсън Фюри, така, че, ако Тайсън влезе във форма (не кръгла), мачът ще е: победа по точки за Фюри, или нокаут от страна на Джошуа.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *